Welcome

Cuma sekadar luahan dari hati

Tuesday, October 20, 2009

MS ISO 9001:2000 KJTR

International Organization for Standardization = IOS

Tapi macam mana boleh jadi ISO lak ye? Pelik betul.

Inilah yang terpaksa aku & ofismate buat dalam minggu ni. Sepatutnya benda ni berterusan, tapi semenjak kitorang masuk keje, orang lama dah stop buat sebahagian perkara. So bila sampai kat kitorang, banyak benda yang bertangguh.

Nak menyusun balik dokumen-dokumen, buat checklist, senarai peralatan…. Pening pening… dengan ofis yang berterabur. Tak tahu kat mana nak mula.

But I will try to take one step a time. Tapi persoalannya, sempat ke sebelum Audit SIRIM datang? Hmmmm…….

1 comment:

@LiYaNNuaR said...

hmmm.. sama la kita... kena buat then present sblm diauditkan... stress juga buat benda alah nih..